18 mars 2007

Vilken vecka - IGEN!!!

Veckan som gått inleddes med ett alldeles strålande solskens-vår-väder och Filippa och jag gick och gungade på "Fridas" lekplats.

Premiär blev det och att sitta i sanden och leka med grus...fick konstaterat att nån typ av utebyxa skulle vara en bra idé :-)

Hemma på kvällen förbyttes den så fina vår-måndagen till kräk-måndag då både jag och Nicklas fick kräksjuka inom loppet av ett par timmar :-(
Så fick även flera av de gäster vi hade på 16-års-kalaset på söndagen...

Ett par utmattande, uttömmande hemska dygn följde men som tur var blev Filippa aldrig sjuk!!!

I onsdagas kom så vagnen som jag ropat hem på E-bay och Filippa älskar den!



Helt plötsligt i torsdags så börjar Filippa resa sig på egen hand mot allt...tyvärr inser hon inte att allt inte är lämpligt att resa sig mot men hon blir stadigare och stadigare för varje dag!

Jättekul är det ju oxå att man helt plötsligt når många fler saker än tidigare :-0

I torsdags hade vi oxå premiär för gå-vagnen på gräsmattan och gatan.

Insåg snabbt att NU är det läge att skaffa skor!!! Bobux-moccasinerna är inte direkt gjorda för att springa på asfalt med :-)

Tyvärr verkar Filippa ha ärvt sin mammas något robusta, ankfots-liknande fötter för det är ett klent utbud som passar fröken Nordbecks fot. Numera är hon ägare till ett par svarta Kavat-skor i storlek 22!!!

Sista (??) händelsen denna vecka kom idag efter lunchen då Filippa vid golv-kontakt plötsligt kryper på riktigt!!

Fast åla går ju snabbare fortfarande....

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjenare!
Jag kan varmt rekommendera utebyxor från H&Ms webshop. De finns inte i butikerna utan bara på webshopen. De kostar 175 eller liknande och är slittåliga och fodrade med bomullstyg på insidan. Alltså varken för varma eller kalla. Kanonbra. Thilde har haft sådana ända sen hon var i börja-gå åldern!

Trist att höra att ni varit sjuka :( Hoppas att ni mår bättre. Sen är jag sjukt nyfiken på vad det är för en fin vagn du ropat hem :) TELL ME :D

Ha de gott och hälsa!
*kram*
/Mia & tjejjerna