17 januari 2007

Maskar

Filippa maskar sen i lördags!

Hon kryper inte. Hon ålar inte. Hon hasar inte.
Hon maskar!

När man maskar sätter man i tårna och puttar ifrån samtidigt som man drar sig fram UTAN att lyfta rumpan så mycket som en millimeter från underlaget!


Mycket bus kan man hitta på när man kan förflytta sig själv!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Såg att ni hade hittat till min blogg :)Läste att Filippa maskar, Elda rumpar :) Hon sitter upp, tar sig till krypställning, sträcker sig framåt och sätter sig på rumpan igen och vips så har hon flyttat sig några centimeter.

Eldan är också en tung tjej. 10.130g och 74,5cm. Hur stor är Filippa nu?

Anonym sa...

Ha ha, nu ska ni få känna på hur det är :) inte en lugn stund framöver för familjen Filippa. Busa ordentligt nu tjejen och sätt mamma och pappa på prov nu när du kan ta dig runt.

Kram från Annie o Ebba

Anonym sa...

Åh, en till! Neah började dra sig fram på mage med hjälp av ena armen och ena foten - i julhelgen. Och i lördags satte hon sig upp själv, gissa om vi blev förvånade. Så här är det inte en lugn minut och hon är på ALLT - tillskillnad från sin syster som var rena lugnet i jämförelse :)
*kram*

Pernilla sa...

Teodor lyfter inte heller rumpan från golvet när han drar sig fram. Det är mest armar och händer som används, benen sparkar lite planlöst som om han försöker propellra i luften :-)