7 juni 2007

Äntligen sandlåda

Om Filippa kunnat uttrycka sig med tillräckligt många ord hade hon idag absolut sagt:

"Äntligen har ni fattat att jag behövde en sandlåda"




(Tror oxå att grannarna blev lite glada eftersom Filippa de senaste månaderna i brist på sandlåda grävt i deras rabatt)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snyyyyygg sandlåda!! Neah älskar också att kratta och dona och hittills har hon gjort det i rabatter. Fast idag invigde vi sandlådan på mammas gård och det var så poppis. Neah som annars är ÖVERALLT stod stilla i säkert 15-20 minuter och bara älskade att kratta sanden :) *kram* på er!!

Pernilla sa...

Häller hon inte ut all sanden utanför lådan? Tror Teodor hade gjort det på en gång (aj då nu kanske vi inte får komma och leka hos er :-D )

Camilla sa...

Mia: Ja, Filippa är en liten huligan som är överallt och hittar på bus...meeeen...sandlådan sitter hon still jäääätelänge (nåja, i våra ögon iaf)

Pernilla: Ohjodå...sanden hamnar väääldigt mycket utanför...men det är ju bra sand...sån som man ändå har mellan plattorna så det gör inget! Teodor får komma vilken dag han vill & prova & gräva i bilen!

Anonym sa...

Vilken fin sandlåda du fått...förstod ju på lekplatsen att du älskar att sitta och mysa i sanden....Alvin är lite mer rastlös...han springer mest runt*ler*....det var jättekul att träffa er igen och kul att även få träffa din storebror....hoppas det snart blir så varmt så vi kan åka till badet...det skulle vara jättemysigt...